AnaSayfa / Genel / Kahve falında doru ata binmek

Kahve falında doru ata binmek

Kahve falında doru ata binmek aile hayatının sorunlarla dolacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, refah içinde olacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında doru ata binmek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında doru ata binmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işarettir.

Kahve falında doru at görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, kazancın çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek ata binmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir ata binmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binmek koşturmak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dört nala ata binmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında uçan beyaz ata binmek hasret giderileceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle ata binmek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir