AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi ve baba görmek

Kahve falında abi ve baba görmek

Kahve falında abi ve baba görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, yollarını ayıracağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abi ve baba gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Kahve falında anne baba ve abi görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baba abi görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba ve abi görmek onu uyaracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abi ve babayı görmek maddi olarak zarar edileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında abi ve baba görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne baba abi görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abi düğünü görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abi evlenmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir