AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt yemek

Kahve falında yoğurt yemek

Kahve falında yoğurt yemek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yol göstereceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurt yemek gördüyseniz:

  • Aile bireyleri üzerinde büyük bir baskı kuruyorsunuz.

Kahve falında yoğurtlu havuç yemek geçimini daha rahat sağlayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pilav ve yoğurt yemek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle yoğurt yemek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında ekşi yoğurt yemek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında yoğurtlu çorba yemek geç de olsa huzura erileceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşıkla yoğurt yemek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yoğurtlu patlıcan yemek işinde itibar edineceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir