AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabaklarda yemek görmek

Kahve falında tabaklarda yemek görmek

Kahve falında tabaklarda yemek görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, bir şeyden zarar görmeye, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, pek çok olumlu gelişmelere işarettir.

Kahve falında tabaklarda yemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Kahve falında yemek tabağı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek dolu tabaklar görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında tabaktan yemek yemek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında tabağa yemek koymak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek dolu tabak görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında yemek tabakları görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında iki tabak yemek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında cam tabak yemek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir