AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta un görmek

Kahve falında tabakta un görmek

Kahve falında tabakta un görmek aşama göstermeyeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına işarettir.

Kahve falında tabakta un gördüyseniz:

  • Evde sevdiğiniz şeyler yaparak vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tabakta un görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulur.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un yoğurmak onunla yaşamını birleştireceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuvala un doldurmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına tabir olunur.

Kahve falında una basmak büyük başarılar kazanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında un yapmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında unlanmış balık görmek huzurlu hissedileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işarettir.

Kahve falında unutup oruç yemek kişinin şifaya kavuşacağına, masa başı bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir