AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin turşu verdiğini görmek

Kahve falında birinin turşu verdiğini görmek

Kahve falında birinin turşu verdiğini görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, ömür boyu başarılı olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında birinin turşu verdiğini gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Kahve falında birinin turşu verdiğini görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birine turşu verdiğini görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turşu koymak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında turşu dökmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında turşu biber görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında turşu aldığını görmek onu cesaretlendireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Kahve falında armut turşusu görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında kornişon turşu görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir