AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber turşusu kurmak

Kahve falında biber turşusu kurmak

Kahve falında biber turşusu kurmak maddi zararının giderileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, kazancının sürekli artacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına işaret eder.

Kahve falında biber turşusu kurmak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında biber turşusu kurmak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Kahve falında salatalık turşusu kurmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı turşu biber görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında acı turşu biber yemek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber turşusu almak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işaret eder.

Kahve falında biber turşusu yapmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında biber turşusu yemek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil biber turşusu görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir