AnaSayfa / Genel / Kahve falında krom tabak görmek

Kahve falında krom tabak görmek

Kahve falında krom tabak görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, Tövbe Edeceğine işaret eder.

Kahve falında krom tabak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.İş hayatınızda bir değişim süreci içine girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında krom tabak görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında krom madeni görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına inanılır.

Kahve falında krom tas görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında krom görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fincan tabağı görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında tabak dizmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabakta dut görmek şansın kaçacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında tabak fırlatmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir