AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar temizlemek

Kahve falında nar temizlemek

Kahve falında nar temizlemek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, üzgün ve karamsar olacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar temizlemek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında nar temizlemek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden nar almak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar ağacı kesmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük nar yemek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında muz ve nar görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında nar suyu sıkmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında nar görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına işaret eder.

Kahve falında nar ve ayva görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir