AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar satmak

Kahve falında nar satmak

Kahve falında nar satmak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar satmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz olsa bile biraz maceraya atılma arzusu içinde olabilirsiniz.

Kahve falında nar satmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında narın içini görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar almak onlara hayrının dokunacağına, başka alanlara yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında bozulmuş nar görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar fidanı görmek kendisini eve kapatacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında nar ve incir görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nar ekmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında elma ve nar görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir