AnaSayfa / Genel / Kahve falında servis tabağı görmek

Kahve falında servis tabağı görmek

Kahve falında servis tabağı görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, gönül gözünün açılacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında servis tabağı gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Kahve falında servis tabağı görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çay servis etmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında çay servisi yaptığını görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında servise geç kalmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında servis şoförü görmek işsiz ise işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında servisten inmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çay servisi yapmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işarettir.

Kahve falında iş servisini kaçırmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir