AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü tabak görmek

Kahve falında bir sürü tabak görmek

Kahve falında bir sürü tabak görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, geçimin kolaylaşacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü tabak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Kahve falında bir sürü tabak görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında tencere tabak görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tabak görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tabak üzüm görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında naylon tabak görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında yağlı tabak görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek tabakları görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tabak balık görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir