AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde uçtuğunu görmek

Kahve falında denizin üstünde uçtuğunu görmek

Kahve falında denizin üstünde uçtuğunu görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Kahve falında denizin üstünde uçtuğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insan sizin verdiğiniz değere layık olmayabilir.

Kahve falında deniz üstünde uçtuğunu görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde uçtuğunu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, kısmetin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun üstünde uçtuğunu görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyin üstünde uçtuğunu görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla denize uçtuğunu görmek yolunun açık olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında deniz üzerinde uçtuğunu görmek kar sağlayacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçup denize düşmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir