AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde gezmek

Kahve falında suyun üstünde gezmek

Kahve falında suyun üstünde gezmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında suyun üstünde gezmek gördüyseniz:

  • Belli konuların tekrar ele alınması ya da belli düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında suyun üstünde gezmek kalp kıracağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında deve üstünde gezmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine alamet eder.

Kahve falında karıncanın üstünde gezdiğini görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde gezmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde kayıkla gezmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında üstünde örümcek gezdiğini görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir