AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üstünde gezmek

Kahve falında deniz üstünde gezmek

Kahve falında deniz üstünde gezmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde gezmek gördüyseniz:

  • İyi bir arkadaşınızla, aile üyelerinizden bazılarıyla veya partnerinizle aranızda güven ya da anlayış sorunlarına bağlı problemler oluşabilir.

Kahve falında deniz üstünde gezmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek hayır dualarına nail olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gezmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde kayıkla gezmek sorunlarının da çözüleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde gezmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın üstünde gezmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında üstünde örümcek gezdiğini görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir