AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş biber görmek

Kahve falında kurutulmuş biber görmek

Kahve falında kurutulmuş biber görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, iyi kısmetleri olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş biber gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Kahve falında kurutmalık biber görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş dolmalık biber görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı biber kurutmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı biber görmek eğlenceli günler geçireceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutma biber görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolma biber kurutmak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş acı biber görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında patlıcan biber kurutmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir