AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinden yürümek

Kahve falında suyun içinden yürümek

Kahve falında suyun içinden yürümek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, istediği noktalara geleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içinden yürümek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı, işinizi veya finansal başlıkları ilgilendiren konularda çok fazla şey yapabilecek konumdasınız.

Kahve falında akan suyun içinde yürümek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duru suyun içinde yürümek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına tabir olunur.

Kahve falında berrak su içinde yürümek büyük bir ihanete uğranacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında su içinde yürümek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında akan su içinde yürümek adımların çok iyi bir yol açacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde yürümek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinden yürümek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir