AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinden mantar toplamak

Kahve falında suyun içinden mantar toplamak

Kahve falında suyun içinden mantar toplamak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sevdiğini söyleyeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden mantar toplamak gördüyseniz:

  • Farklı şekilde hissedebileceğiniz anlamda şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında suyun içinden mantar toplamak saygı göreceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde mantar görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında su içinde altın toplamak çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinden bozuk para toplamak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde altın toplamak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinden altın toplamak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinden balık toplamak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinden para toplamak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir