AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovanın içinde su görmek

Kahve falında kovanın içinde su görmek

Kahve falında kovanın içinde su görmek başarısının yükseleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, hidayete ereceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kovanın içinde su gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında kovanın içinde temiz su görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Kahve falında kovanın içinde su görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kovanın içinde balık görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kovanın içinde süt görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovanla arı görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, inancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arı ve kovanı görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arı kovanına çomak sokmak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir