Kahve falında suyun içinde silah görmek

Kahve falında suyun içinde silah görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde silah gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Kahve falında suyun içinde silah görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susturuculu silah görmek muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çalışıyorsa terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahı suya atmak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, amaçlarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kaybolmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde merdiven görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini su içinde görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde peynir görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bardak içinde su görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir