AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde nohut görmek

Kahve falında suyun içinde nohut görmek

Kahve falında suyun içinde nohut görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde nohut gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde nohut görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde tesbih görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde büyük yılan görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında bidon içinde su görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, değer göreceğine delalettir.

Kahve falında sular içinde olmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suyun içinde olmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde yumurta görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir