AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü suyun içinde görmek

Kahve falında ölüyü suyun içinde görmek

Kahve falında ölüyü suyun içinde görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ömür boyu devam edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü suyun içinde gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda gelişmeler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ölünün suyun içinde görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü su içinde görmek çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü suyun içinde görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini suyun içinde görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ölülerin içinde olmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yeşillik içinde görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kanlar içinde görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini beyazlar içinde görmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir