AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kelebek görmek

Kahve falında suyun içinde kelebek görmek

Kahve falında suyun içinde kelebek görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, büyük problemler yaşanacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde kelebek gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde kelebek görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kelebek görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odanın içinde kelebek görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına inanılır.

Kahve falında mezarın içinde su görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli suyun içinde olmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında evi su içinde görmek hayırlı adımlar atılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla suyun içinden geçmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yorgan görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir