AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde yorgan görmek

Kahve falında suyun içinde yorgan görmek

Kahve falında suyun içinde yorgan görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yeni bir yol çizileceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde yorgan gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Kahve falında suyun içinde yorgan görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan içinde para görmek yeni işlerin geleceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yorganın içinde yılan görmek işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içinden para toplamak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, Allah’a dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nohut görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bidon içinde su görmek başarıların devamlı olacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde akan su görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde hayvan görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir