AnaSayfa / Genel / Kahve falında dumanın içinde kalmak

Kahve falında dumanın içinde kalmak

Kahve falında dumanın içinde kalmak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine inanılır.

Kahve falında dumanın içinde kalmak gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında duman içinde kalmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dumanın içinde kalmak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dumanda kalmak aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında odanın içinde duman görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde siyah duman görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde duman görmek fırsatların elden kaçırılacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırtınanın içinde kalmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kalabalığın içinde kalmak hastalıklardan kurtulacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir