AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde kalmak

Kahve falında su içinde kalmak

Kahve falında su içinde kalmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında su içinde kalmak gördüyseniz:

  • Eski aşkların belirsizlik veya kararsızlık yaratmasına izin vermeyin.

Kahve falında sular içinde kalmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında suların içinde kalmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde kaldığını görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, fal sahibinin kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde kalmak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde kalmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalga içinde kalmak herkesin istediği şeye kavuşacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında ter içinde kalmak adım atarken çok zorlanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kum içinde kalmak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir