AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın içinde kalmak

Kahve falında yangın içinde kalmak

Kahve falında yangın içinde kalmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yangın içinde kalmak gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Kahve falında yangın içinde kalmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalet eder.

Kahve falında yangının içinde kalmak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine inanılır.

Kahve falında yangın ortasında kalmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, şansının her zaman yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında yangının ortasında kalmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında yangında kalmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, bütçesinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yangının içinden çıkmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde yangın çıktığını görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde yangın görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir