AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde yılan görmek

Kahve falında su içinde yılan görmek

Kahve falında su içinde yılan görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, süzüleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde yılan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmelere açıksınız.

Kahve falında suyun içinde yılan görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde büyük yılan görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde çok yılan görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına yorulur.

Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında su içinde yeşil yılan görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine inanılır.

Kahve falında temiz su içinde yılan görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde yılan görmek çocuklar gibi şen olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir