AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde ayı görmek

Kahve falında suyun içinde ayı görmek

Kahve falında suyun içinde ayı görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, dualarının gerçekleşeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde ayı gördüyseniz:

  • Belli maceralara atılmadan önce sonuçlarını doğru öngörmenizde fayda var.

Kahve falında suyun içinde ayı görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde ayı görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde ayı görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su ayısı görmek para sıkıntısının olmayacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına inanılır.

Kahve falında suyun içinde yürüdüğünü görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendini suların içinde görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mağara içinde su görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde arı görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir