AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini suların içinde görmek

Kahve falında kendini suların içinde görmek

Kahve falında kendini suların içinde görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kıdem atlayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, tövbe etmeye, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini suların içinde gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinden para bulmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak su içinde balık görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde yürümek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli suyun içinde olmak duygusallığın ön plana çıkacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde saç görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde gül görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi su içinde görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir