AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla ata binmek

Kahve falında arkadaşla ata binmek

Kahve falında arkadaşla ata binmek ticarette zarar edeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bundan hayır göreceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşla ata binmek gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Kahve falında arkadaşla ata binmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip ata binmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında semersiz ata binmek küs arkadaşların barışacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ata binmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karda ata binmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, arabasını ve toprağının olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir ata binmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet eder.

Kahve falında ata gelinlikle binmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ailece ata binmek onunla yeniden kavuşacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir