AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binmek istemek

Kahve falında ata binmek istemek

Kahve falında ata binmek istemek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata binmek istemek gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Kahve falında ata binmek istemek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bir ata binmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ata binmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle ata binmek anne baba hayır dualarının alınacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine yorulur.

Kahve falında denizde ata binmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında uçan beyaz ata binmek zenginliği bulacağına, kendisini işine vereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah ata binmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta ata binmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir