AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda ata binmek

Kahve falında yağmurda ata binmek

Kahve falında yağmurda ata binmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda ata binmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmaya başladığınızı, yüzüstü bırakılma veya yarı yolda kalma riski taşıdığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında yağmurda ata binmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ata binmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle ata binmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına delalet eder.

Kahve falında zayıf ata binmek insanlara küsüleceğine, kederlerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında erkek ata binmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek kısmetin ve şansın açılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalettir.

Kahve falında eşekten inip ata binmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında ata arabasına binmek dertlerin ve sorunların biteceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir