Kahve falında taş altında yılan görmek

Kahve falında taş altında yılan görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, büyük bir gelir toplayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında taş altında yılan gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Kahve falında taşın altında yılan görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına yorulur.

Kahve falında taş altında yılan görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yarardan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında taştan yılan görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında yılancık taşı görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında taşın üstünde yılan görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşla yılan öldürmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı taşla öldürmek büyük tartışmaların sonlanacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir