AnaSayfa / Genel / Kahve falında ocağı açık bırakmak

Kahve falında ocağı açık bırakmak

Kahve falında ocağı açık bırakmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hastalıkların şifa bulacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ocağı açık bırakmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında ocağı açık bırakmak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ocağı açık unutmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ocağın açık olduğunu görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, şansının kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında açık ocak görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında suyu açık bırakmak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına inanılır.

Kahve falında tüpü açık bırakmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeyi açık bırakmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir