AnaSayfa / Genel / Kahve falında su ıslanmak

Kahve falında su ıslanmak

Kahve falında su ıslanmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında su ıslanmak gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında su ıslanmak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında soğuk suyla ıslanmak fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, bütçesinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suyla ıslanmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, alkış alacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla ıslanmak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işarettir.

Kahve falında su altında ıslanmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya düşüp ıslanmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında deniz suyuyla ıslanmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun altında ıslanmak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir