AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya kanamadığını görmek

Kahve falında suya kanamadığını görmek

Kahve falında suya kanamadığını görmek maddi anlamda rahatlamaya, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında suya kanamadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelen gelişmeler zaman alıcı olabilir veya bazı konuların tümüyle yeniden değerlendirilmesi gerekebilir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, işlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında suya kanamadığını görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında su kana kana su içmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında şişeden kana kana su içmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek kırgınlıkların geçeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir