AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize atlayıp yüzmek

Kahve falında denize atlayıp yüzmek

Kahve falında denize atlayıp yüzmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında denize atlayıp yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Kahve falında denize atlayıp yüzmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında atın yüzdüğünü görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında suya atlayıp yüzmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek rahat bir dönem yaşanacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında gemiden atlayıp yüzmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atın derisini yüzmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında at derisi yüzmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine tabir olunur.

Kahve falında at derisini yüzmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir