AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden atlayıp yüzmek

Kahve falında gemiden atlayıp yüzmek

Kahve falında gemiden atlayıp yüzmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı haberler alınacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında gemiden atlayıp yüzmek gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında gemiden atlayıp yüzmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek ve gemiye binmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi yüzdürmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, hayattan yana keyif bulacağına delalettir.

Kahve falında demir atmış gemi görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında gemide at görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize atlayıp yüzmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Kahve falında atın derisini yüzmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında at derisi yüzmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir