AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlarla yüzmek

Kahve falında atlarla yüzmek

Kahve falında atlarla yüzmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, sağlığının geri geleceğine delalettir.

Kahve falında atlarla yüzmek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında atın derisini yüzmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gemiden atlayıp yüzmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın yüzdüğünü görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atlarla yüzmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında at derisini yüzmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Kahve falında suya atlayıp yüzmek mallarının ve parasının çoğalacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında denize atlayıp yüzmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında havuza atlayıp yüzmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir