AnaSayfa / Genel / Kahve falında süveter giymek

Kahve falında süveter giymek

Kahve falında süveter giymek çalışmaların bol kazanç getireceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süveter giymek gördüyseniz:

  • Ya da bazı konulara bakış açınız tamamen değişebilir.

Kahve falında yeşil süveter giymek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında süveter giymek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, iyi hissedileceğine işarettir.

Kahve falında siyah süveter giymek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek süveter görmek güzel huylarının değişeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalettir.

Kahve falında lacivert süveter görmek büyük atılımlar yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süveter almak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil süveter görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Kahve falında mavi süveter görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir