AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek süveter görmek

Kahve falında bebek süveter görmek

Kahve falında bebek süveter görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek süveter gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler veya işle ilgili yeni gelişmeler devreye girmeye başlıyor.

Kahve falında bebek süveteri görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek süveter görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi süveter görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil süveter görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süveter giymek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil süveter giymek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert süveter görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah süveter görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir