AnaSayfa / Genel / Kahve falında süveter almak

Kahve falında süveter almak

Kahve falında süveter almak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süveter almak gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Kahve falında bebek süveteri görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil süveter görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah süveter görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert süveter görmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah süveter giymek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süveter giymek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil süveter giymek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek süveter görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir