AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi süveter görmek

Kahve falında mavi süveter görmek

Kahve falında mavi süveter görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi süveter gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Kahve falında mavi süveter görmek güzel sözler işiteceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı süveter görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil süveter giymek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil süveter görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert süveter görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz süveter görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, zorluklarını aşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah süveter giymek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında süveter örmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir