AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert süveter görmek

Kahve falında lacivert süveter görmek

Kahve falında lacivert süveter görmek mülk sahibi olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, akıl vereceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert süveter gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında lacivert süveter görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, kalp kırıklığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah süveter görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, malının da hiç olacağına alamet eder.

Kahve falında süveter örmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süveter giymek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi süveter görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bebek süveter görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı süveter görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında süveter almak rakibine karşı galibiyet kazanacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir