AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyenli kadın görmek

Kahve falında sütyenli kadın görmek

Kahve falında sütyenli kadın görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütyenli kadın gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konulara daha fazla zaman ayırmanız ekstra gelirler elde edilmesinde faydalı olabilir.

Kahve falında sütyenli kadın görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, stresini atacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyen dikmek verilen emeğin boşa gideceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sütyen giymek sorunların üstüste geleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında hediye sütyen almak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sütyen kesmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık sütyen görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret eder.

Kahve falında renkli sütyenler görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sütyen yıkamak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir