AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün içine düşmek

Kahve falında sütün içine düşmek

Kahve falında sütün içine düşmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, haberler alacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sütün içine düşmek gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında süte düşmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında sütün içine düşmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden düşmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, rızkının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında çamurda düşmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında vinçten düşmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvandan düşmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet eder.

Kahve falında bir boşluktan düşmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, farklı şeyler deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında nezarete düşmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir