AnaSayfa / Genel / Kahve falında nezarete düşmek

Kahve falında nezarete düşmek

Kahve falında nezarete düşmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kalabalıktan uzak olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında nezarete düşmek gördüyseniz:

  • Ne demek istediğimi yakında daha iyi kavrayabilirsiniz.

Kahve falında nezarete düşmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, hatalarından erken döneceğine inanılır.

Kahve falında birini nezarette görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında nezarete atılmak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nezaret görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalettir.

Kahve falında nezarette olmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kendini nezarette görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya bit düşmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda düşmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yüzünün her daim güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir