AnaSayfa / Genel / Kahve falında vinçten düşmek

Kahve falında vinçten düşmek

Kahve falında vinçten düşmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında vinçten düşmek gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilirsiniz, gelirlerinizi arttırabilirsiniz veya elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir.

Kahve falında vinçten düşmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında vinç kazası görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında vinçe binmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında kule vinç görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında vinç görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına yorulur.

Kahve falında kar çukuruna düşmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında bisikletle uçurumdan düşmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir