AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt taşırmak

Kahve falında süt taşırmak

Kahve falında süt taşırmak huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında süt taşırmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi derslerini kendisi alsın.

Kahve falında sütün taşmasını görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında süt taşırmak ardından bu kişiye açılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında süt taşmasını görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sütü taşırmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında sütün kaynayıp taştığını görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütün taştığını görmek imkânsızı başaracağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sütün taşması görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt taşırmak görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir